Κυριακή 25 Απριλίου 2010

PAPER FLOWERS by ΕΥΓΕΝΙΑ!


Η αδερφή μου, Ευγενία, το γνωστό μοντέλο μου που με περίσσεια υπομονή φωτογραφίζεται με όλες τις δημιουργίες μου, με εξέπληξε τρελά με τις καλλιτεχνίες της ! Γιατί μεχρι τώρα μας τα κράταγε κρυφά τα ταλέντα της!

Εδώ και μερικές μέρες έχει καταπιαστεί με την κατασκευή χάρτινων λουλουδιών με την τεχνική origami και άλλου τύπου που βρήκε στην ιστοσελίδα της Martha Stewart, τη γκουρού των crafters!

Δείτε, λοιπόν, δύο από τα giant flowers, όπως μου είπε, που έφτιαξε σήμερα!




στο ρόλο του μοντέλου, ο άντρας της Βασίλης!


Δωράκια!



Εδώ και κάμποσες μέρες έχω εγκαταλείψει την Αθήνα και βρίσκομαι στη Λευκάδα, όπου οι προετοιμασίες για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο δίνουν και παίρνουν.


Αυτό σημαίνει, δυστυχώς, ότι τα εργόχειρα και οι δημιουργίες θα μείνουν για λίγο στην άκρη, ή μαλλον για πολύ....Εάν δεν πιάσει Σεπτεμβρης, δεν υπάρχει μαλλόν περίπτωση για ελεύθυρο χρόνο και δημιουργία. Χειροποίητα θα είναι πλέον μόνο τα μεζεδάκια στο μεζεδοπωλείο μας...!




Όμως, δεν ήταν δυνατόν να μη φτιάξω δύο δωράκια για την ξαδέρφη Μαριάννα και μέλλουσα ξαδέρφη Έλενα! Δείτε τα δύο κολιέ που έκανα σε χρόνο ρεκόρ. Παρά το ότι δεν τα επιμελήθηκα ίσως όσο ηθελα, τελικά βγήκαν πολύ ωραία και τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν,

Όπως καταλαβαίνεται, το μοντέλο Ευγενία (αδερφούλα μου) δε το αλλάζω με τίποτα. Κάποτε θα δείξουμε και το προσωπάκι της.... Όταν θα κάνουμε επαγγελματικές φωτοραφήσεις! ¨)




Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...